No veieu bé l’Info FHES? Cliqueu aquí
|
|
|
|
|
Actualitat
|
|
|
El centre compta amb aquest reconeixement de l’Agència de Salut Pública de Catalunya des de 2013. Aquest reconeixement valora, entre d'altres ítems, la utilització d'oli d'oliva per cuinar i amanir, l'abundància de verdures, hortalisses i llegums, o la inclusió de fruita fresca a les postres. L'acreditació és una mostra més del compromís de l'Hospital amb les persones, la salut i la vida sana. En la mateixa línia, des de l'any passat la FHES ofereix menjar a la carta als usuaris d'Hospitalització, que poden escollir diàriament entre una gran varietat de plats, en funció de la dieta que necessiten.
|
|
|
Gran part dels projectes de l'any han anat encaminats a millorar el confort i la seguretat dels pacients. L'Hospital de l'Esperit Sant ha editat la seva memòria de l'any 2018, que recull informació de l'activitat que ha dut a terme l'organització i dels esdeveniments que hi han tingut lloc durant aquest període.
La publicació de la memòria anual suposa per a la Fundació un exercici de transparència que posa al descobert l'esforç i la dedicació que acompleixen tots els professionals en la seva tasca diària. Un compromís que permet a l'Hospital oferir cada dia un millor servei als usuaris i, a la vegada, donar una resposta més àgil a les necessitats de les persones del territori que depositen hi la seva confiança.
|
|
|
|
|